Приключи онлайн гласуването в първите Годишни награди в туризма

Приключи онлайн гласуването в първите Годишни награди в туризма, които организира Министерството на туризма. Вотът на платформата www.tourismawards.bg, който ще определи първите места във всяка една от категориите, продължи до полунощ на 18 срещу 19 декември.

Повече от 10 дни всеки можеше да участва в онлайн гласуването. Наградите на победителите ще бъдат раздадени на специална церемония, която ще се състои на 19 декември, от 19 часа, в Централния военен клуб, София. Водещи на събитието ще са лицата на Българската национална телевизия Георги Любенов и Аделина Радева, а сред гостите на проявата ще бъдат министри, депутати, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др. Целта на конкурса е да бъдат отличени институциите и неправителствените организации, които полагат усилия туризмът в България да се развива и страната ни да бъде утвърдена като целогодишна и устойчива туристическа дестинация.

Медийни партньори на инициативата са Българската национална телевизия, тв Bulgaria On Air, в. 24 часа, Дарик радио, радио Фокус, ИА „Фокус“, сайтовете economic.bg и kmeta.bg.

3 отговори
  1. Стела
    Стела says:

    Браво за инициативата. Но защо няма категории за конгресен туризъм, за спортен туризъм …Има още много интересни идеи за категории, с които да се наградят усилията на хората в бранша.

  2. Koko
    Koko says:

    Предлагам нови категории – за голф туризъм, спортен курорт, най-хубав плаж, СПА курорт. Браво на организаторите!!! Чудесна идея!

Коментарите са затворени